AİLE OKULU PROJESİ

"EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİMİZ ÇOCUKLARIMIZDIR, ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZDİR. ÇOCUKLARIMIZ DOĞRU ELLERDE İŞLENİRSE EN DEĞERLİ CEVHERDİR." Anlayışını şiar edindik...

Saygıdeğer Velilerimiz,

Cumhurbaşkanlığımız himayesinde hazırlanan Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Aile Okulu Projesi kapsamında siz kıymetli Ailelerimizin, öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin pandemi süreci sonrasında ihtiyaç duyduğumuz Etkili İletişim,  Empati Kurabilme, Duyuşsal Gelişim, Akran Zorbalığını önleme, Değerler Eğitimini pekiştirme, Sosyal beceriler kazandırma, verimli ders çalışma anlayışını geliştirme adına tüm velilerimize yönelik "Aile Okulu- Aile Eğitimlerimiz  devam ediyor.

Yıl boyunca devam edecek şekilde planladığımız eğitimlerimizin içeriği; Teknoloji Okur-Yazarlığı, Bilinçli ve Güvenli Teknoloji Kullanımı, Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktiviteler, Ahlak Gelişimi, Bağımlılık, Çatışma ve Stres Yönetimi, Öfke Kontrolü, Aile İçi İletişim Becerileri Geliştirme konularını kapsamaktadır.

Katılım sağlayan velilerimize eğitim sonunda katılım belgesi düzenlenecektir. Katılım sağlayan ve sağlayacak olan tüm duyarlı velilerimize teşekkür ediyoruz.

30-01-202330-01-202330-01-202330-01-2023

Yayın: 30.01.2023 - Güncelleme: 30.01.2023 01:03 - Görüntülenme: 251