HATAY / ANTAKYA - Osman Ötken Anadolu Lisesi

ÖĞRENCİ PANSİYONU

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan deprem sonucunda okulumuz ve kız öğrenci pansiyonumuz ağır hasar aldığından yıkım kararı alınmıştır. Okulumuz 2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılında eğitimini İskenderun'da bulunan Rauf Bey gemisinde sürdürecektir. 2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılında pansiyonumuz hizmet veremeyecektir. Pansiyonumuzda parasız yatılı olarak kalmakta olan diğer okul öğrencilerinin, eşleştirildikleri okul pansiyonlarına nakillerini almaları gerekmektedir. Nakil almak isteyen öğrencilerimizin velileri, ilçe yatılılık komisyonuna müracaat edecektir. Yatılılıktan kendi istekleri ile vazgeçenlerin, pansiyon müdür yardımcımız ile irtibata geçerek veli dilekçesi ile kayıtlarını sildirmeleri gerekmektedir.

Yayın: 02.09.2023 - Güncelleme: 02.09.2023 17:18 - Görüntülenme: 319