T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
HATAY / ANTAKYA - Osman Ötken Anadolu Lisesi

OKULUMUZU KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZE OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN HOŞ GELDİNİZ MESAJI

     Sevgili Gençler,

     2023 LGS sınavındaki başarılarınızdan dolayı sizleri ve ailenizi tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum.

     Osman Ötken Anadolu Lisesi 1985 yılında ilimizin ilk Anadolu Lisesi olarak eğitim öğretim faaliyetine başlamıştır. Her alanda pek çok başarıya imza atan okulumuz, 2019 - 2020 eğitim öğretim yılından itibaren de Proje Okulu olan mihenk taşı liselerimizden biridir.

     Okul idaresi ve öğretmenleri olarak öğrencilerimizin akademik başarılarını artırmak en önemli hedefimizdir. Bu çalışmalarımızın yanısıra proje çalışmaları, sportif faaliyetler, sanatsal ve kültürel etkinliklerle sizleri hayata ve üniversiteye hazırlamanın sorumluluğu ve gayreti içindeyiz. İnşallah sizleri, öğretmenlerimiz ve ailelerimiz ile beraber hedeflerinize ulaştıracağız.

     6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketinde okulumuz ağır hasar almıştır. Yerinde dönüşüm işlemi tamamlanıncaya kadar 2023 - 2024 eğitim öğretim yılında eğitimi sürdüreceğimiz binanın planlamasını İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz yapmaktadır. Bu konu ile ilgili çalışmalar tamamlandığında sizlere ayrıca duyuru yapılacaktır.

     Kayıt işlemleriniz Bakanlık tarafından yapıldığından dolayı ayrıca herhangi bir kayıda gerek olmayıp, e-okul sisteminde gerekebilecek bilgi güncelleme işlemi, yüzyüze eğitim öğretim başladığında tamamlanacaktır.

     Sevgili Öğrencilerimiz, okulumuza hoş geldiniz. Sevdiklerinizle beraber sağlıklı, huzurlu ve başarılı yıllar diliyorum.

 

     Kamil DÜŞMEZ

     Okul Müdürü

     

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 25.07.2023 - Güncelleme: 25.07.2023 17:20 - Görüntülenme: 404
  Beğen | 0  kişi beğendi