2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA RAUF BEY GEMİSİNDEYİZ

6 Şubat depremi sonrası İskenderun'da, lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan depremzede öğrencilere ev sahipliği yapan Karadeniz Lifeship Rauf Bey Yaşam Gemisi, Osman Ötken Anadolu Lisesi'ne dönüşecek.

Nisan ayında İskenderun Balıkçı Barınağı'na demirleyen gemiye, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Osman Ötken Anadolu Lisesi'nin taşınması ile ilgili protokole, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Harun Tüysüz ve Karadeniz Lifeship Proje Koordinatörü Sayın Umut Çevik imza attı.

Protokolün hayırlı uğurlu olmasını dileyen Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Harun Tüysüz, protokol uyarınca gemide, öğrencilerin eğitimine devam edilmiş olmakla beraber, öğrenciler ve öğretmenler için de yatılı okul olarak kullanılacağını söyledi.

Yayın: 27.08.2023 - Güncelleme: 27.08.2023 12:43 - Görüntülenme: 932